MARKALAR

Yaz Aylarının Vazgeçilmezi Seyahat Boyu Parfüm Önerileri?

21-05-2019 18:14
Yaz Aylarının Vazgeçilmezi Seyahat Boyu Parfüm Önerileri?

Yaz Aylarının Vazgeçilmezi Seyahat Boy Parfüm Önerileri?

Mevsimlere göre parfümler değişiklik gösterebilmektedir. Kış aylarında daha yoğun parfüm kullanırken yaz aylarında daha hafif parfüm kullanımı söz konusu olabilmektedir. Kışın giyilen kıyafetler ve soğuk havalarda yoğun kokular rahatsız etmemektedir. Yaz aylarında ise ince kıyafetler ile hafif kokular daha hoş olmaktadır. Yaz aylarının vazgeçilmezi seyahat boy parfüm önerileri genel olarak aşağıdaki gibi olmaktadır. Parfüm seçimde öncelikle ten uyumuna dikkat etmelisiniz.

-          Karışım sonucunda elde edilen parfümler yaz ayları için daha çok çiçek ya da meyve karışımları şeklinde olmalıdır.

-          Parfüm seçimi yaparken uzun süre kalıcı olmasını test etmek gerekmektedir. Bu yüzden ilk olarak tester parfüm kullanımını yaparak ten uyumunu da öğrenmiş olursunuz.

-          Her cilde uygun parfüm vardır. Önemli olan parfüm notalarının ten uyumu sonrasında ortaya çıkan kokunun ağır olmamasıdır.

-          Yaz aylarının koku seçeneklerinde bulunan parfümlerde baharat karışımı pek önerilmemektedir.

Yazın Kullanılan Parfüm Seçenekleri

Sahilde, sokakta, akşam davetlerinde parfüm olmazsa olmazdır. Yaz aylarında kullanılan parfüm seçenekleri arasında hafif kokular ön plandadır. Sürekli olarak hareketli olduğumuz yaz aylarında kişilerin ten kokusu da ortaya çıkacaktır. Tene uygun olarak seçilen parfüm ile ortama hoş bir koku yaymak da mümkündür. Bu durumun aksi içinde kötü koku yapmak da söz konusu olabilmektedir. Yaz aylarının vazgeçilmezi olan seyahat boy parfüm önerileri olarak tercih edilen ürünlerde;

 

  • -          Narenciye ağırlıklı parfüm karışımı
  • -          Hafif meyve notaları
  • -          Misk
  • -          Kehribar şeklinde bulunan notalı parfümler yaz aylarının vazgeçilmezi olmaktadır.

 

Yazın Kalıcı Parfüm Nasıl Kullanılır?

Tene uyum gösteren her parfüm kalıcılık göstermektedir. Bu yüzden parfüm seçimini teninizin de kabul etmesi gerekiyor. Böylece doğru parfümü banyo sonrasında sıkarak gün boyu ferah ve hoş kokulu dolaşabilirsiniz. Yazın kalıcı parfüm nasıl kullanılır şeklinde gelen soruların cevapları;

 

  • -          Banyo sonrası parfüm kullanımı
  • -          Bilek, diz kapağı arkası, kulak arkası ve boyun bölgesinde parfüm sıkımı
  • -          Her bölgeye tek sıkım yapılmalıdır.

 

Bu uygulamanın yapılması ile temiz ve kuru olan bölge parfüm kokusunu hapsedecektir. Gün içerisinde vücut ısısının artması ile bu bölgelerde bulunan notalar zaman zaman dışarıya çıkmaktadır. Parfüm içerisinde bulunan karışımda bu şekilde dışarıya atılmaktadır. Her nota vücut sıcaklığına göre salgı ile kendi bırakmaktadır. Yaz aylarının vazgeçilmezi seyahat boy parfüm önerileri alanında vucüt sıcaklığı da parfüm notasına göre değerlendirilmelidir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.